Юрій СЬОМІН: «Шанси як були 50:50, так і залишилися»

Юрій СЬОМІН: «Шанси як були 50:50, так і залишилися»

Юрій Сьомін: Після матчу з «Кривбасом» травмованих немає. У Кривому Розі отримали шанс проявити себе хлопці, які до цього не мали багато ігрової практики. У цьому матчі перемога далася нам досить складно. Але найголовніше, що до поєдинку з «Феєноордом» всі готуються. Травмованих гравців немає, але є один дискваліфікований - це Хачеріді. Завтра визначимося зі складом. Приїхали в Роттердам на день раніше, оскільки в Києві велика спека.

- Як би ви оцінили перший матч із «Феєноордом»? І які очікування від поєдинку?

Ю.С.: У першу чергу, як ми і припускали, «Феєноорд» є дуже кваліфікованою командою. Втім, віце-чемпіон Голландії не може бути командою низького рівня. У Києві нам довелося дуже важко, адже ця команда добре підготовлена ​​тактично. З приводу завтрашнього матчу, ми починаємо з рахунку 0:0. Шанси як були 50:50, так і залишилися. Має бути дуже серйозний важкий матч.

- Як вам відомо, «Феєноорд» повинен завтра забивати...

Ю.С.: (перебиває) І ми повинні обов'язково забити. Нам це допоможе...

- Як гадаєте, у зв'язку з цим чи знаходиться «Феєноорд» під додатковим тиском з боку глядачів?

Ю.С.: Ми думаємо про себе, а «Феєноорд» нехай хвилюється. Це їхні проблеми. Для нас головне показати свою гру - на цьому і акцентуємо свою увагу.

- Чому Браун Ідейє летів сьогодні з журналістами, а не разом із командою?

Ю.С.: У нього віза діє з сьогоднішнього числа, а ми вилетіли на день раніше.

- Сьогодні на передматчевій прес-конференції нападник «Феєноорда» Схакен говорив, що слабкість «Динамо» - у захисті, центральні захисники не встигають, особливо коли подачі йдуть із флангів. Вам є що відповісти?

Тарас Михалик: Буквально щойно з тренером розбирали перший матч із «Феєноордом», і він акцентував увагу на тому, що як тільки йде навіс із флангів, у нас виникають проблеми. Ми попрацюємо над своїми помилками, постараємося зіграти на «нуль» і не дати шансів супернику.

- На «нуль» у захисті?

Т.М.: Так, в атаці ми заб'ємо.

- Початок чемпіонату «Динамо» провело в «енергозберігаючому» режимі. Чи можна говорити про те, що потрапивши у сприятливі кліматичні умови (сьогодні в Роттердамі стовпчик термометра показував 20 градусів вище нуля - прим.), завтра команда зіграє більш швидко, агресивно та інтенсивно?

Ю.С.: Гадаю, наша команда грала інтенсивно і до цього. Ми взагалі ще не почали грати, а вже говорили про те, що у нас немає інтенсивності. Після першої ж гри говорили, що граємо повільно... Ми виграли чотири гри в чемпіонаті, плюс п'яту з «Феєноордом». Дай Бой, щоб так і далі тривало. А критика була, коли ми ще навіть чемпіонат не розпочали, вже звикли.

- Тарас, який настрій у футболістів?

Т.М.: Налаштовуємося тільки на перемогу. Будемо намагатися не грати на утримання. Рахунок 0:0, будемо виходити, і грати тільки на перемогу.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер