Юрій Сьомін: «Штрафи застосовувати не будемо»

Юрій Сьомін: «Штрафи застосовувати не будемо»

Головний тренер «Динамо» Юрій Сьомін дав свою оцінку черговому спарингу команди на австрійському зборі.

- У першому таймі нічийний рахунок не відповідав перебігу поєдинку. Мої підопічні демонстрували непоганий футбол, добре комбінували, і лише за збігом обставин м’яч не опинився у сітці воріт австрійського клубу ще раз. У другому таймі, незважаючи на забитий гол, якість гри була гіршою.

Також на перебіг матчу негативно вплинуло те, що футболісти «Ваккера» почали відверто брутально грати. Наші гравці теж почали відповідати, що, безперечно, в жодному разі не прикрашає їх. До цієї теми ще доведеться повернутися і провести серйозну бесіду із винуватцями.

- Коли Михалик отримав ушкодження в кінці першого тайму, у Вас не защемило серце?

- Сьогоднішній матч вийшов занадто жорстким, підчас навіть жорстоким. Скоріше за все, суперник хотів компенсувати недостатній рівень класу в порівнянні з нами за рахунок грубих дій. Крім епізоду з Михаликом, також було кілька моментів грубої гри збоку суперника. Авжеж, я хвилювався за своїх підопічних, але, завдячуючи Богові, все завершилося нормально.

- Ви кілька разів виходили на поле. Якось намагалися вплинути на суперника?

- Ні. Просто в епізодах з грубими порушеннями правил проти наших гравців хотів впевнитися, чи все гаразд із моїми футболістами.

- Якісь штрафні санкції будуть застосовуватись до гравців, що брали участь в інциденті наприкінці другого тайму?

- Штрафні санкції – це крайня межа покарання. У таких ситуаціях необхідно тримати себе в руках. Хлопцям не вдалося бути стриманими, через це з ними буде проведена виховна бесіда. Поки що штрафи ні до кого застосовувати не будемо.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер