Юрій Сьомін: «Зі схемою гри визначимося пізніше»

Юрій Сьомін: «Зі схемою гри визначимося пізніше»

У першому контрольному матчі на підготовчому зборі в Ізраїлі «Динамо» перемогло «Бней Ейлат» з великим рахунком – 4:0. Після завершення зустрічі наставник киян Юрій Сьомін подякував гравцям за самовіддачу, оголосивши завтрашній день вихідним від тренувань (за винятком ранкової розминки), а потім прокоментував перипетії поєдинку:

- Перша гра проведена двома складами, були задіяні практично всі виконавці. Суперник був не дуже високого рівня, але нам теж після важких тренувань потрібно було відчути свій стан. У першому таймі команда виглядала значно краще, ніж у другому. Після перерви було багато неорганізованих дій.

Цим матчем ми завершили перший цикл підготовки на зборі, а після завтрашнього напіввихідного дня розпочнеться друга частина програми. У ній суперники будуть значно сильнішими. В цілому, збір проходить непогано, практично всі гравці здорові. Продовжуємо підготовку.

- «Динамо» повернулося до схеми 4-4-2?

- Складно сказати. Сьогодні ми подивилися одну схему, можливо, завтра будемо діяти по-іншому. Рішення приймемо пізніше. Найголовніше не схема, а щоб на полі було зручно грати кожному з футболістів.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Ізраїлю

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер