Юрій СЬОМІН: «Свідомо «розбили» команду на дві групи»

Юрій СЬОМІН: «Свідомо «розбили» команду на дві групи»

На футбольному полі роботою з основною групою керував Юрій Сьомін, за окремою програмою з гравцями збірної Україні займався Сергій Ребров.

Ми «розбили» команду на дві групи із простої причини дуже маленька відпустка була у гравців національних збірних України та Хорватії, розповідає наставник «Динамо» Юрій Сьомін.  Після обстеження та предметної розмови зробимо індивідуальну програму для кожного учасника чемпіонату Європи. В такому режимі вони будуть займатися до 1 липня. А далі життя покаже, в якому вони будуть перебувати стані, додаткову інформацію дасть медобстеження та спеціальні тести. Визначимо, хто з них готовий тренуватися в загальній групі, а кому необхідно надати ще кілька днів для індивідуальної роботи.

До першого матчу сезону динамівські збірники підійдуть у повній боєготовності?

Спробуємо, щоб це так і було. Інша річ, вони не мають розгубити своїх кондицій, адже після виступів за збірну минуло не так багато часу. Я гадаю, наші збірники мають бути готовими до першого офіційного матчу.

Починаючи з якої контрольної зустрічі ви на них розраховуєте?

Подивимося, можливо, 3-го липня той же Кранчар уже зіграє.

На другому зборі цілеспрямовано запланували п'ять контрольних матчів і більш іменитих суперників, ніж на першому зборі?

Чим ближчий чемпіонат, тим наші опоненти мають бути сильнішими. Плануємо поступово вводити футболістів до режиму ігрової підготовки.

Дмитро Шаповал із Телфса, Австрія


www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер