Юрій Сьомін: «Спаринг можна занести до активу всім гравцям»

Юрій Сьомін: «Спаринг можна занести до активу всім гравцям»

Головний тренер «Динамо» оцінив гру своїх підопічних у товариському матчі з «Алеманією» (2:0).

- Перший матч провели хлопці, які приєдналися до команди пізніше. Наскільки ви задоволені їхньою формою, та проведеною грою в цілому?

- Ми заздалегідь обумовили, що група атаки проведе по 60 хвилин на полі. Саме таке навантаження їм і потрібно було. Суперник був доволі непоганий, добре підготовлений фізично. На мій погляд, хлопці по-різному провели відведений ним час. У цілому, в них доволі непоганий стан, як на цей період. Звичайно, ще багато роботи попереду, але спаринг можна занести до активу всім гравцям, які виходили на поле.

- У матчі з «Алеманією», як і в останніх матчах минулого сезону, до 11-метрової позначки підходить Олег Гусєв. Можна сказати, що ви визначилися зі штатним пенальтистом у команді?


- А навіщо нам щось змінювати, якщо Олег дуже впевнено забиває з «точки»? Дай Боже, щоб це тривало. Є й інші хлопці, здатні пробити пенальті, але в даному випадку він упевнено підійшов до м'яча та забив.

- Учора весь день працював Юссуф. Який його стан?

- Він приїхав у непоганому стані. Дані вчорашнього тестування дуже хороші. В наступній грі ми обов'язково надамо йому певний час на полі.

- Коли очікувати в розташуванні команди групу хлопців, які виступали у складі молодіжної збірної на чемпіонаті Європи?

- Вони приєднаються до нас у суботу. Хлопці проведуть одне тренування, після чого, в неділю, вже будуть займатися в загальній групі. Вони пропустили не так багато, лише тиждень. Проведемо тестування, і подивимося на їхній стан, щоб підходити до кожного індивідуально.

- На даний момент у строю залишилися лише три центральних захисники. Ви будете розраховувати на Парцванію, який також виступав у складі «молодіжки» в Данії?

- Якщо гравець приїжджає на збір – значить, ми на нього розраховуємо. Подивимося його на рівні наших основних гравців, тим паче що, в цілому, рівень молодіжних команд він уже переріс. Потрібно рухатися далі. Надамо йому шанс, а далі подивимося.

Фотогалерея матчу

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Австрії

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер