Юрій Сьомін став свідком нічиєї «Феєноорда»

Юрій Сьомін став свідком нічиєї «Феєноорда»

Контрольний матч нашого майбутнього суперника в третьому раунді кваліфікації Ліги чемпіонів відбувся на рідному стадіоні «Де Кюйп» в Роттердамі та викликав великий інтерес серед місцевих вболівальників. Більш ніж 30,000 з них відвідали матч клубу перед грою в Києві.

Протягом всієї зустрічі краще готові фізично господарі мали незаперечну перевагу, яка стала тотальною в останні 20 хвилин матчу. Основним організатором атак звично був швидкий і технічний Йорді Классі (на фото). На 74-й хвилині удар високого Лекса Іммерса прийняла на себе поперечка, а дві хвилини потому фланговий прохід Інді з лівого флангу завершився точною передачею на Сінгха, потужний постріл якого пройшов у лічених сантиметрах від воріт Дуду Авата.

Останній шанс вирвати перемогу втратив капітан роттердамців Рон Владар, який не зумів перетворити на гол небезпечний навіс зліва від Кабрала.

В підсумку гра так і не виявила переможця, а Юрій Сьомін напевно відмітив особливості гри голландців, які йому і гравцям «Динамо» потрібно буде врахувати перед домашньою зустріччю 31 липня з віце-чемпіоном Нідерландів.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер