Юрій Сьомін: «У нас важкий період»

Юрій Сьомін: «У нас важкий період»

«Металург» Д – «Динамо» – 0:0. Післяматчева прес-конференція

Після завершення матчу з донецьким «Металургом» головний тренер «Динамо» Юрій СЬОМІН пояснив причини невдалої гри:

- Після поразки від «Рубіна» у нас був складний період. Звичайно, настрій у команди був, м’яко кажучи, не дуже хорошим. Що стосується сьогоднішньої гри, ми мобілізувалися. Старалися, мали територіальну перевагу, але не створили багато моментів, щоб забити гол. Тому вважаю нічию закономірною. «Металург» добре контролював м’яча в середині поля. Періодами нам було доволі складно.

- З якої причини відправили Мілевського до молодіжної команди?

- Причина одна – щоб він поліпшив свій функціональний стан, от і все. Коли футболісти тривалий час не грають у стартовому складі, їм такі ігри потрібні.

- Чи не було у вас спокуси після матчу з «Рубіном» змінити центральну вісь оборони?

- Ми планували, що буде грати Юссуф, але через травму він не зміг.

- У Казані «Динамо» збирається грати так само, як із «Металургом»?

- Поза сумнівами, ми маємо поліпшити гру. Це буде інший матч, інша мотивація. Сьогодні було дуже спекотно, тому функціональний стан хлопців виявився не найкращим. Внесемо певні корективи і будемо прагнути до того, щоб зіграти добре.

* * *

Володимир ПЯТЕНКО, головний тренер «Металурга»:

- Ми заслужили цю нічию. Із такою командою, як «Динамо», грати завжди непросто. Це клуб європейського рівня, але ми не відбивалися, а налагодили контргру. Гадаю, тактику і схему гри ми обрали правильно. Все задумане і відпрацьоване на тренуваннях перед матчем хлопці виконали на полі. Це дуже приємно. Мені пощастило, тому що в моєму розпорядженні хороші футболісти.

- Наскільки психологічно важлива сьогоднішня нічия після двох поразок?

- Кожна хороша гра із сильним суперником важлива у психологічному аспекті, оскільки і футболісти, і вболівальники розуміють, що в нас є чим грати, є характер.

- Прокоментуйте ситуацію із Шиною. Чому на початку сезону його не було в заявці, а тепер з’явився?


- Він пропустив збори з кількох причин. Зараз Шина повернувся, і ми його заявили. Вчора грав за молодіжну команду, поступово набирає необхідну фізичну форму.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер