Юрій Сьомін: «Задоволені важкою перемогою»

Юрій Сьомін: «Задоволені важкою перемогою»

«Динамо» – «Кривбас» – 1:0. Післяматчева прес-конференція

Юрій СЬОМІН, головний тренер «Динамо»:

- Провели два різних тайми. Якщо перший викликав достатньо багато критики, то другий вийшов доволі непоганим. Ми забили красивий м’яч, і задоволені цією важкою перемогою. Тим паче, «Кривбас» зіграв дуже добре. У нас сьогодні були серйозні кадрові проблеми, але добре, що нам вдалося впоратися з ними й вибороти три очки.

- Можете сказати, чому в заявці не було Єременка та Нінковича?


- Складно сказати. Чи отруїлися, чи інфекцію підхопили. Не можу зрозуміти. У Нінковича вчора, а в Єременка сьогодні піднялася температура. Звичайно, про їхню участь у матчі не могло бути й мови. Зараз у нас маленька обойма футболістів – загалом із різних причин не можуть грати вісім людей.

- У другому таймі почав розминатися Коваль. У Шовковського якесь ушкодження?

- Ніби, все гаразд.

- На початку матчу спочатку Попов, а потім Ярмоленко у простих ситуаціях хапали м’яча руками. Що це – стартове хвилювання чи відсутність дисципліни?


- Мені складно відповісти на це питання.

- На якій позиції ви бачите Владимира Вайсса?

- Вайсс може діяти на багатьох позиціях. Це різноплановий гравець – може діяти як із флангу атаки, так і інсайдом.

- В останні десять хвилин у «Кривбаса» було три небезпечних моменти, й усі пройшли з лівого флангу оборони «Динамо». Вас не тривожить цей факт?


- Звичайно, тривожить. Але я би не сказав, що тут необхідно звинувачувати лівого захисника – в даному випадку його функції виконував Бетао. В одному з моментів помилився Алієв, який замість того, щоб віддати пас уперед, почав грати в короткий пас з Мілевським, після чого сталася втрата. Проти Бетао було два гравці, і якраз з боку Алієва у згаданих епізодах не було допомоги.

- Алієв та Мілевський вийшли в основному складі й відіграли весь матч. Чи значить це, що вони набрали необхідні кондиції?

- Це значить, що сьогодні вони зіграли, на мій погляд, доволі непогано. Алієв за матч завдав близько шести ударів, два з яких були дуже хорошими. А якщо Саша б’є по воротах, значить, він грає у футбол.

- У нинішньому році в «Динамо» виникають проблеми з подоланням масованої оборони – згадати матчі з «Брагою», «Рубіном» тощо. На ваш погляд, що з цим робити?

- Будемо більше тренуватися.

* * *

Юрій МАКСИМОВ, головний тренер «Кривбаса»:

- Що стосується моєї команди, то зіграли доволі непогано, навіть добре. Вдячний хлопцям, що вони віддаються на полі. Можливо, чогось бракує – везіння, майстерності, але, найголовніше, видно бажання. Прикро, що на заміні сидять люди, які з’являються на полі для підсилення гри, а виходить навпаки. І шкода тих вісьмох людей, які стараються, але цього замало. Потрібно додавати.

- Сьогодні ваші захисники часто порушували правила біля свого штрафного майданчика. Не побоювалися, що Алієв може добре вдарити?

- Значить, по-іншому не можуть відібрати м’яча.

- Вам приємно, хоч би в якості розради, що останні хвилин десять ваша команда провела в атаках?

- Усе написано на табло. А там рахунок «1:0» не на нашу користь. Гра забувається, а результат залишається.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер