Юрій СЬОМІН: «Цього разу зміни результату не дали»

Юрій СЬОМІН: «Цього разу зміни результату не дали»

- Найважливіше, що ми припустились однієї грубої помилки і не змогли відігратися. Ми робили все можливе, провели багато замін, міняли футболістів позиціями, але досягти результату не змогли.

- Ви сьогодні випустили не найсильніший склад через те, що останнім часом «Ворскла» показує не найсильніший футбол?

- По-перше, у нас повинна бути певна ротація. У нас є велика група футболістів, які претендують грати в основному складі. Багато футболістів лише пару днів тому повернулися з розташування своїх національних збірних, де вони отримали дуже велике навантаження. Наприклад, Велозу прилетів лише за день до гри, тому ми його навіть не взяли до Полтави. Словом, вирішили внести деякі зміни, але якщо раніше були матчі, коли це давало результат, то цього разу нас спіткала невдача.

- Чому ви залишили в Києві Хачеріді, адже він останнім часом нечасто грає...

- Так, але Женя не може грати проти «Борусії», а сьогодні на поле виходили ті, хто готуватиметься до вівторкового матчу.

- У якій формі зараз перебуває Мехмеді?

- Складно сказати, оскільки, як ви знаєте, спочатку він був на Олімпіаді, потім поїхав до розташування національної збірної, а, повернувшись до Києва, провів лише одне тренування.

- Що сьогодні сталося з грою Тайво?

- Помилки трапляються у всіх. Так, Тайє зробив неточну передачу, але в тому епізоді винен не лише він, а всі захисники, які неправильно під нього підлаштуватися. Тому я не став би говорити, що вся вина лежить на Тайво - помилку зробила вся група оборони.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер