Юрій Сьомін: «У першому таймі нав'язали свою гру» (оновлено)

Юрій Сьомін: «У першому таймі нав'язали свою гру» (оновлено)

«Сток Сіті» – «Динамо» – 1:1. Післяматчева прес-конференція

Юрій СЬОМІН, головний тренер «Динамо»:

- Добре провели перший тайм, вдалося нав’язати свою гру. Але відрізок другого тайму за рахунок дальніх передач та фізичної переваги в повітрі був за суперником. «Сток Сіті» спромігся відігратися, використати створений момент. Напевно, нам не вистачало другого забитого м’яча. Маючи в запасі один, складно було встояти. «Сток Сіті» добре грає в повітрі, було багато передач до нашого штрафного майданчика.

- Що ви сказали в перерві, що так змінилася гра команди?

- Як ви думаєте? Продовжити грати як у першому таймі, додати в русі. Але є й інша команда, яка спромоглася нав’язати нам свою боротьбу. У якийсь період у нас не виходила комбінаційна гра.

* * *

Юрій Сьомін, незважаючи на невдалий результат у матчі «Сток Сіті» – «Динамо» (1:1), від спілкування з журналістами не уникав. Після завершення регламентної прес-конференції тренер «Динамо» у приватному порядку відповів на кілька запитань.

- Нам потрібно було забивати другий м’яч. Маючи один у запасі, було важко вистояти до кінця. За антропометрію гравці «Сток Сіті» значно вищі за наших, було важко витримати силові єдиноборства. Суперник створив фактично єдиний момент, він і вирішив результат матчу.

- У зв’язку з чим було прийнято рішення випустити на поле п’ятого захисника (Леандро Алмейду)?


- Тренер «Сток Сіті» випустив третього нападника. Ми, у свою чергу, третього центрального захисника.

- Тепер уся увага «Динамо» перемикається на чемпіонат України?

- Зараз для нас важлива найближча гра. Потрібно відновити сили гравців, їх було витрачено багато. І будемо рухатися далі.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер