Юрій Сьомін очолив клуб із древньої Кавказької Албанії

Юрій Сьомін очолив клуб із древньої Кавказької Албанії

Свою нинішню назву місто з населенням трохи більше 12,000 людей отримало після здобуття незалежності Азербайджаном, оскільки Габала у стародавні часи була столицею Кавказької Албанії.

Сьомін став четвертим тренером ФК «Габала» в поточному сезоні, після того як незадоволене результатами керівництво клубу (після 32-турів чемпіонату посідає 6-е місце, відстаючи від лідируючого «Нефтчі» на 24 очки) розлучилося з трьома його попередниками турком Фатіхом Кавлаком, місцевим спеціалістом Рамізом Мамедовим та іспанцем Луїсом Арагоном. Примітно, що ще раніше (з травня 2010 до листопаду 2011) цей клуб очолював не хто інший, як колишній захисник лондонського «Арсеналу» та збірної Англії Тоні Адамс.

Нагадаємо, що за час (із 2008 до 2012 року, з перервою) керування тренерським штабом київського «Динамо» Юрій Сьомін привів «біло-синіх» до звання чемпіонів України (2009), виграв Суперкубок України (2011), двічі виводив киян до групового етапу Ліги чемпіонів, а в Кубку УЄФА дістався із командою півфіналу.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер