Юрій Сьомін: «Будемо вивчати потенційних суперників»

Юрій Сьомін: «Будемо вивчати потенційних суперників»

Головний тренер “Динамо” Юрій Сьомін прокоментував сьогоднішнє жеребкування другого кваліфікаційного раунду Ліги Чемпіонів, що визначило у суперники українському віце-чемпіону переможця пари «Дрогеда» (Ірландія) – «Левадія» (Естонія).

- Перш за все, ми маємо дізнатися якомога більше інформації про ці клуби. Найкращий варіант – подивитись їх гру наживо. Один з тренерів буде присутній на матчах першого кваліфікаційного раунду в Ірландії та Естонії. Тільки отримавши докладну інформацію, ми зможемо говорити про силу команд, а також про їх слабкі та сильні сторони.

Тим не менш, потрібно серйозно поставитись до обох футбольних клубів. На початку сезону нас очікує дуже щільний та складний календар, тож будь-яка наша помилка може буди покараною. У той самий час, у потенційного суперника чемпіонат у самому розпалі (і в Ірландії, і в Естонії чемпіонат проводиться за системою «весна-осінь» – прим.), і хто знає, як для нас складеться гра.

Перевагу жодній з команд я не віддаю. Від нас у цьому випадку нічого залежати не буде. Втім, обігрувати потрібно як ірландців, так і естонців.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер