«Динамо» – ГКС «Белхатов». Післяматчеві коментарі

«Динамо» – ГКС «Белхатов». Післяматчеві коментарі

Юрій Сьомін, головний тренер «Динамо»:

- У сьогоднішньому матчі було два різних тайми. Перший мені сподобався: наші гравці пресингували по всьому периметру поля, тим самим виконавши поставлене перед ними завдання. Також було показано швидкий футбол, гравці виконали багато бігової роботи – у цілому, показали дуже хорошу гру. У другому таймі зіграли дещо гірше, перш за все йдеться про гру в пас. Через це ми пропустили гол у свої ворота, хоча я на сто відсотків можу запевнити, що пенальті в тому епізоді не було.

Завтра у нас вихідний день, тим самим завершуємо тижневий цикл. Матч із поляками став для нас хорошим випробуванням, враховуючи хорошу форму суперника.

- Чи задоволені ви тим, як протікає тренувальний процес команди в цілому?

- Так. До хлопців у не виникає жодних питань. На даний момент потрібно ввести в гру і тренувальний процес Ісмаеля Бангура, який прибув із Кубка африканських націй, а також Папе Діакате, який залікував травму. Сподіваємось, що Карлос Корреа зможе зіграти уже в наступній грі. Про Артема Кравця поки що нічого конкретно сказати не можу. У принципі, уже потихеньку починає вимальовуватись група гравців, які в подальшому претендуватимуть на місце в стартовому складі.

- Із чим пов’язане ваше рішення використати Владислава Ващука а центрі півзахисту?
- Я хотів перевірити в грі молодого Хачеріді. Ващук же може зіграти на будь-якій позиції, тим більше в центрі поля доводиться виконувати великий об’єм роботи. Як на мене, на цій позиції Влад сьогодні виглядав непогано.

Владислав Ващук, захисник «Динамо»:

- Матч проти «Белхатова» ми проводили на фоні втоми. Все-таки основне наше завдання – добре підготуватись до матчів чемпіонату України. А ігри, які ми поводимо на зборах, розглядаються саме крізь призму підготовки. У сьогоднішньому матчі ми відпрацьовували різні тактичні схеми, тому настільки важко дісталась перемога.

- Як гралось сьогодні на новій позиції в центрі поля?

- Чудово! Ця позиція ненабагато відрізняється від центрального захисника. Усе залежить від партнерів: якщо взаєморозуміння добре налагоджено, не виникає жодних проблем.

- В епізоді, коли забивався гол, ти отримав невелике пошкодження…
- Ні, все гаразд. Я таким чином святкував забитий гол (посміхається).

Мілош Нінкович, півзахисник «Динамо»:

- У сьогоднішній грі тренер попросив використовувати пресинг на чужій половині поля, у суперника було мало можливостей у першому навіть перейти на половину поля. Щодо гри загалом, зараз потрібно уникати категоричних оцінок. Це збори, триває підготовка до сезону.

- Із ким було важче грати: з «Зенітом» чи «Белхатовом»?
- Зізнатись, від «Зеніта» я очікував більшого. І все ж російський клуб виглядав сильнішим за «Белхатов».

- У першому таймі «Динамо» не випускало суперника зі своєї половини поля, вже в другому більш активними були поляки. За рахунок чого, на твою думку, «Белхатову» вдалось перехопити ініціативу?

- У матчі з «Зенітом» було все навпаки – ми зіграли невпевнено, і росіяни змогли відігратись. Таке буває в футболі. У принципі, тренерський залишився задоволеним нашою грою.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер