Юрій Сьомін: «Валенсія» - команда топ-рівня»

Юрій Сьомін: «Валенсія» - команда топ-рівня»

За перебігом жеребкування 1/16 фіналу Кубка УЄФА головний тренер «Динамо» Юрій Сьомін спостерігав у себе вдома, в Москві. З думкою Ігоря Суркіса, який назвав «Валенсію» найскладнішим суперником з усіх можливих, тренер повністю згоден:

- Нам випав дуже серйозний жереб, - ділиться враженнями Юрій Павлович. - «Валенсія» входить до числа топ-команд не тільки в Іспанії, але і в Європі, що своєю грою в нинішньому сезоні успішно підтверджує. Друге місце в чемпіонаті, слідом за «Барселоною», служить додатковим підтвердженням моїх слів. Нам доведеться провести хорошу підготовчу роботу в січні і лютому, щоб гідно з ними зіграти. Незважаючи на стислі терміни, спробуємо підійти до матчів у повній готовності.

Збори, що передують кожному із поєдинків з «Валенсією», ми запланували провести в Іспанії. Ніяких змін у програму контрольних матчів вносити не збираємося. Переважно нашими суперниками виступатимуть клуби з Росії. В іспанській лізі в цей період щільний календар, тому зіграти з ними не вдасться.

У «Валенсії» зараз зібрано ціле сузір'я блискучих виконавців, деякі з яких грають у збірній Іспанії. Їх імена всім відомі, зайвий раз називати немає потреби. Ще можу відзначити, що «Валенсія», перш за все, сильна командною грою.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер