Юрій Сьомін: «Запрошення від «Динамо» прийняли з задоволенням»

Юрій Сьомін: «Запрошення від «Динамо» прийняли з задоволенням»

Після матчу між московським «Динамо» і київським «Динамо» відбулась традиційна для офіційних поєдинків прес-конференція. Головного тренера «Динамо» (Київ) зустріли в прес-залі аплодисментами, а дівчина від імені всіх прихильників «Локомотива» зі словами «Спасибі Вам за все, що Ви зробили для нас!» вручила Юрію Павловичу шикарний букет троянд.

Після «урочистої частини», власне, перейшли до оцінки гри і відповідей на питання.

Юрій Сьомін, головний тренер «Динамо» (Київ):

- По-перше, хотілося б привітати всіх зі святом. Запрошення від «Динамо» (Москва) було прийнято з задоволенням. Динамівці – молодці, що змогли організувати такий турнір. Думаю, проведення цього матчу дуже важливо, особливо перед сезоном – як для нас, так і для москвичів. На даний період часу кращого спаринг-партнера ми знайти не змогли б. Звичайно, сьогодні біло допущено багато помилок, особливо в захисті, що аж ніяк не може не радувати. Тим не менше, усі футболісти старались, боролись, за що я їм вдячний.

- Сьогодні у Вашій команді зіграло немало молодих гравців. У двох словах, звідки вони і наскільки реальним є їх поява в чемпіонаті України?

- Усе це вихованці динамівської школи 1989-1990 років народження і з ними ми пов’язуємо певні надії. Минулого сезону регулярно грав у чемпіонаті України Артем Кравець, часто виходив на поле Микола Морозюк. Точно так само і наступного сезону кожен із молодих має шанс проявити себе в основному складі. Хто саме – поки що не можу сказати, оскільки попереду двотижневий збір. По ходу визначатимемось із основним складом.

                                                                    ***

Андрій Кобелєв, головний тренер «Динамо» (Москва):

- Я повністю згоден із Юрієм Павловичем. Враховуючи той факт, що зі сторони обох команд в матчі не могли взяти участь багато гравців національних збірних, гра видалась досить гарної якості та цікавою. Як і для киян, це був кращий варіант спаринг-партнера на даний момент.

- Як почуваються Дімидко, Гранат і Генков?

- Почуваються добре, щоправда, гарти не можуть (сміх у залі).

- Чи будуть вони готові до стартового матчу другої частини сезону порти ЦСКА?

- Травми – річ непередбачувана. Ми сподіваємось, що хлопці поправляться до цього поєдинку, але гарантувати нічого не можна. У нас ще є два тижні, і зробимо все можливе, щоб поставити їх на ноги.

P.S. Дуже багато питань Юрію Павловичу задали про виступ збірної Росії на чемпіонаті Європи, а також історичної перемоги над голландською командою. Що ж не зважаючи на переїзд в Україну думка Юрія Сьоміна залишається важливою для українського народу.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер