Юрій Сьомін: «Завдання максимальне – нам потрібно виграти»

Юрій Сьомін: «Завдання максимальне – нам потрібно виграти»

«Сток Сіті» – «Динамо». Передматчева прес-конференція

У прес-конференції взяли участь головний тренер «Динамо» Юрій Сьомін та капітан команди Олександр Шовковський.

Ю.С. - Триває дуже складний чемпіонат, також ми беремо участь у Лізі Європи. Останній матч було зіграно з «Оболонню», після нього команда отримала один вихідний, в інші дні були тренування на нашій базі. Не бере участі в матчі через дискваліфікацію Гармаш. Решта здорові, в тому числі й Мілевський. Він готується до гри.

- Тоні П’юліс цей матч порівняв із фіналом Кубка. Для вас він настільки же важливий?

Ю.С.
- До фіналу ще далеко. Це дуже важливий матч, серйозний. Команда «Сток Сіті» має свій стиль гри, якого вона дотримується. Фізично у них дуже потужні гравці, нав’язують у повітрі єдиноборства. Буде складний матч. Завдання у ньому максимальне – нам потрібно виграти. Можна не сумніватися, гра буде важкою.

- Аді приїхав до Стока, а Дуду – ні. Прокоментуйте, чому?

Ю.С.
- Це питання не сьогоднішнього дня. Дуду відпустили за сімейними обставинами, а питання щодо Аді поставите пізніше. Зараз поговоримо про майбутню гру.

- Бачили останню гру «Сток Сіті»?

Ю.С.
- Бачили, як, напевно, і вони нашу.

- Мілевський пропустив кілька матчів у чемпіонаті Україні. Як це позначиться на його стані у грі зі «Сток Сіті»?

Ю.С.
- Наперед неможливо передбачити – позначиться чи ні. Можу лише сказати, що він готується до гри. Подивимося, у нас ще є одне тренування.

- Питання Шовковському. Чи є особливості у грі воротаря із суперником на кшталт «Сток Сіті»? Які висновки ви зробили за підсумками гри першого туру?

О.Ш.
- Безумовно, ми звертаємо увагу на сильні якості суперника. Чудово розуміємо, як вони грають при «стандартах». Ми це розбираємо і враховуємо. Будемо сподіватися, нам вдасться протиставити цій команді свої сили, бажання та боротьбу.

- Ви приїхали до Англії на один день раніше через страйки прикордонників?

Ю.С.
- Усе разом. Прийняли таке рішення через страйки та через дальній переліт.

- Будете стежити під час матчу за розвитком подій у паралельній грі групи?

Ю.С.
- Який сенс це робити? На ту гру, на відміну від нашої, я вплинути не можу. Зараз усе залежить від нас, як завтра зіграємо, як зможемо реалізувати свої моменти. А вони обов’язково будуть.

- Олександре, а «як ми завтра зіграємо»?

О.Ш. - Я не провидець. Знаю лише, що для виходу до наступного раунду нам потрібно виграти у двох матчах. Із таким настроєм я й буду виходити на поле.

Фотогалерея тренування

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер