Завдання залишається незмінним – пройти до Ліги чемпіонів

Завдання залишається незмінним – пройти до Ліги чемпіонів

- Мені складно зараз виокремити якісь деталі матчу. Хочу привітати всіх уболівальників та футболістів, керівників клубу з перемогою. Матч дуже складно починався, ми першими пропустили гол, нервували. Але потім завдяки чудовому удару Михалика з'явилася впевненість. Гравці дуже й дуже добре провели кінцівку зустрічі.

- Майже всю гру Олег Гусєв активно розминався, але так і не вийшов на поле. Чому?

- Нічого не сталося, у нас у команді 22 гравці, кожного разу грають найкращі. У цей період, від однієї до іншої грі, дивлюся на стан футболістів та визначаю склад. Це нескінченні питання – чому грає той, а не інший. Я не можу всіх одночасно випустити на поле, місць на ньому лише одинадцять.

- За рахунок чого вам вдалося «зв'язати» гру «Борусії» в середині поля, позбавивши її можливості швидко доставляти м'яча до штрафного майданчика? І чи погодилися би ви, знаючи, що тут виграєте 3:1, в Полтаві навмисно поступитися?

- Усі гравці добре виконували свої завдання, вони молодці. Про «Ворсклу» ми зараз не думаємо. «Динамо» виграло з дев'яти матчів вісім, а всі кажуть, що ми погано граємо. У нас супернапружений календар, ми граємо через два дні на третій. Я же колись маю проводити ротацію. Там не склалося, а тут склалося. А ви всі лаєте нас за Полтаву.

- Можна стверджувати, що зараз ви вважаєте себе щасливою людиною?

- Поза сумнівом. Я завжди люблю радіти перемогам, а тепер тим паче. На такому чудовому стадіоні, на очах чудових вболівальників, ми виграли у четвертої команди Бундесліги, яка в минулому сезоні тричі перемогла «Баварію». Звичайно, я щасливий, але це стосується лише сьогоднішнього вечора.

- Яка ситуація з Гораном Поповим, та коли буде готовий Олександр Шовковський?


- Щодо Шовковського хороші новини, він тренується без обмежень, ми незабаром чекаємо на його повернення на поле. Стосовно Попова сказати складно, потрібно запитати у президента клубу. Начебто, питання мало вирішитися позитивно, але ситуацію на даний момент я не знаю.

- Які завдання ставите на матч-відповідь у Києві, у складі будуть зміни?

- Попереду гра чемпіонату, після неї ми визначимося зі складом. Завдання залишається незмінним – пройти до Ліги чемпіонів. Це основне завдання, для його вирішення нас влаштує будь-який результат. Сподіваюся, в Києві буде повний стадіон, чудова атмосфера.

Дмитро Шаповал із Менхенгладбаха

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер