Юрій Вернидуб: «Бажаю «Динамо» дійти до фіналу»

Юрій Вернидуб: «Бажаю «Динамо» дійти до фіналу»

- Два хороших тайми, боротьба, футбол сподобався. Ніхто не хотів програвати. Вітаю «Динамо» із заслуженою перемогою, бажаю їм дійти до фіналу, а в ньому вже як складеться, хто буде сильніший, той нехай і виграє Кубок.

- Що сказали хлопцям після матчу в роздягальні, й оцініть гру Сівакова?

- Що сказав? Швидше миємося та поїхали. Як і казав, побоювався додаткового часу. Начебто й заслужили його, заробили, й так бездарно розпорядилися. Той же Міша Сіваков ніби й хороший футболіст, але сам себе показує не з найкращого боку. Не можна такого класу й у такому віці футболісту робити за два тижні три однакові помилки. Це ж не смішно, вже плакати хочеться. Людина має аналізувати. Я людина терпляча й сильна духом. Буду терпіти, а він має зробити висновки. Але ж справа не лише у Сівакові. У нас усі м'ячі, подивіться...

Перший Сіваков «привіз», другий Соболь. Я показував, Циганков добре вривається до штрафного майданчика, як здорово він це робить та віддає передачу врозріз. Третій м'яч Бонавентуре, недарма я його раніше до дублю переводив. Хороший футболіст, усі дані є, але як можна йтиу дриблінг на своїй половині поля та обрізати всю команду. Четвертий гол Шевченка, навіщо бігти в кут штрафного майданчика, якщо там захисник та Мораес – заробив пенальті. І п'ятий знову Міша Сіваков, знову пенальті. Складно щось коментувати, можливо, ця гра буде знаковою для нас. Нарешті гравці почнуть слухати, що ми їм кажемо, й припинять припускатися таких дитячих помилок.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер