Юрій Вернидуб: «На «Динамо» гравців особливо налаштовувати не потрібно»

Юрій Вернидуб: «На «Динамо» гравців особливо налаштовувати не потрібно»

- Думаю, ті моменти (в матчі відповіді на Кубок України – прим.ред) за єдиноборствами, де ми програли, тепер спробуємо в цій боротьбі не поступитися. Це по-перше. Тому що, згідно з аналітичними цифровими даними, наші гравці поступилися киянам. Окрім того, сподіваюся, що наш форвард Пилип Будківський буде в нормальному стані. Плюс, зробимо коригування в центрі, в обороні намагатимемося закрити ті зони, які були проблемними в попередньому матчі. Через центр «Динамо» дуже добре атакує, чудово вривається, тому подумаємо, як їх закрити.

- «Динамо» шість матчів поспіль не пропускає. Як знайти ключі до їхніх воріт?

- Це теж була перша гра, коли ми не змогли розпечатати ворота суперника. До цього тривалий період забивали в кожному матчі. Спробуємо ті моменти, які будуть, реалізувати. Навіть у попередній кубковій грі моменти були, але от реалізація... Хлопцям потрібно проявляти себе, забивати голи та доводити, що ми на правильному шляху.

Тому особливо їх налаштовувати не потрібно. Сподіваюся, що у грі 12-го числа все в нас складеться. У кожного є самолюбство. Вони мають вийти та довести, що якщо вчора ти програв, то наступного разу, вийшовши на поле, ти можеш виграти.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер