Юрій Вернидуб: «Від ігор з «Динамо» отримуєш величезну користь»

Юрій Вернидуб: «Від ігор з «Динамо» отримуєш величезну користь»

- Гра вийшла хорошою та бойовою, багато забитих голів. У першому таймі ми дуже швидко пропустили. Не можна так грати з Ярмоленком, потрібно було в тому епізоді піти на мікрофол. У підсумку Андрій зробив хорошу передачу, яка призвела до голу. Але ми не зупинилися та швидко зрівняли рахунок. Далі за повної переваги «Динамо» ми оборонялися, проводячи хороші динамічні контратаки. У забитому в наші ворота м'ячі зі «стандарту» можу привітати Рибалку, він провів дійсно блискучий гол. У перерві сказав своїм гравцям, що ще нічого не втрачено, й якщо додамо в русі та пресингу, то все буде добре. Зрештою, нам вдалося провести результативну атаку, багато в чому за рахунок вчасно проведених замін. Загалом, гра була рівною, вдячний хлопцям, що вони на правильному шляху й, навіть програючи, не зупиняються. Це свідчить про наявність бійцівського духу.

«Динамо» гранд та лідер нашого футболу, й коли впродовж чотирьох днів двічі граєш із такою командою, отримуєш величезну користь. У таких матчах можна себе проявити та відчути різницю на тлі футболістів рівня Гусєва або Ярмоленка. Граючи з такими командами, ми будемо додавати та зростати. Дай Бог, завоюємо путівку до Ліги Європи. Сподіваюся, в ній зможемо виглядати гідно та пройти трохи далі, ніж у цьому сезоні.

Після матчу президент клубу привітав команду з результатом та сказав, що все буде добре. У такий світлий день будемо сподіватися та вірити в найкраще. Щоб настав мир, щоб ми стали по-справжньому європейською країною. Усім нам щиро цього бажаю!

*Фото А.Лукацький

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер