Юрію Максимову - 55! Вітання від Ігоря Суркіса

Юрію Максимову - 55! Вітання від Ігоря Суркіса

Сьогодні особливий день для екс півзахисника «Динамо» та збірної України 90-х-2000-х Юрія Вільйовича Максимова. Він відзначає 55-річний ювілей.

Вихованець херсонського футболу, Максимов виступав за «Динамо» протягом трьох років, з 1995 по 1997, тричі за цей період ставши чемпіоном України (1995, 1996, 1997) та здобувши Кубок України (1996).

З нагоди свята іменинника привітав президент ФК «Динамо» Київ Ігор Суркіс:

Шановний Юрію Вільйовичу!

Від щирого серця вітаю вас із 55-річчям від усієї великої динамівської родини та від себе особисто. З нагоди вашого свята, прийміть від нас усіх найкращі побажання.

Ви увійшли у славетну історію київського «Динамо» як яскравий гравець середньої лінії, один із улюбленців уболівальників «біло-синіх» свого часу. Ви здобули чимало трофеїв, гідно представляли нашу команду на міжнародній арені, а також відстоювали честь нашої країни у складі національної збірної.

Зараз ви – успішний тренер, який передає свій досвід та знання наступним поколінням футболістів. Ваше вміння працювати з молоддю вражає, багато ваших підопічних виступають на найвищому рівні. Вас цінують та поважають за професіоналізм, щирість, працелюбність, інтелігентність та мудрість.

У цей день бажаю вам міцного здоров’я, щастя, добра, сімейного затишку, добробуту, злагоди, а насамперед – перемоги нашої країни та повернення до мирного життя.

З повагою

Президент ФК «Динамо» Київ

Ігор Суркіс

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер