Юссуф і Нінкович – у розширених списках своїх збірних

Юссуф і Нінкович – у розширених списках своїх збірних

Із наближенням старту головного футбольного турніру чотириріччя, тренери національних збірних-учасниць майбутнього мундіалю визначаються з футболістами, на яких будуть покладатися упродовж баталій на полях Південно-Африканської республіки.

Наставник збірної Сербії Радомир Антич оголосив розширений список із 27-ми футболістів, які пройдуть підготовку до чемпіонату світу. До нього увійшов і півзахисник «Динамо» Мілош Нінкович. За підсумками підготовчого етапу четверо футболістів вимушені будуть спостерігати за мундіалем в якості глядачі.

Головний тренер збірної Нігерії Ларс Лагербек, який лише нещодавно став біля керма команди, вирішив ближче познайомитися з якомога більшою кількістю гравців, викликавши на збір відразу 30-ть футболістів, в числі яких опинився і півзахисник «Динамо» Айїла Юссуф. Нескладно підрахувати, що семеро гравців, які не зможуть вразити шведського наставника «суперорлів», на чемпіонаті світу участі не візьмуть.

Відзначимо, що двоє футболістів «Динамо» є єдиними представниками української Прем’єр-ліги, які мають шанси взяти участь на майбутньому чемпіонаті світу в ПАР.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер