Юссуф, Ель Каддурі, Діакате: у відпустку у гарному настрої

Юссуф, Ель Каддурі, Діакате: у відпустку у гарному настрої

Нигерийцы празднуют победу
У суботу гравці «Динамо», які виступають за збірні своїх країн, провели відбірні матчі Кубка світу-2010.

Нігерія – Екваторіальна Гвінея – 2:0

«Нігерію не зупинити!» - під таким заголовкам вийшов звіт про поєдинок в Абуджі на сайті ФІФА. Дійсно, нігерійці стали першої з 48 команд, які забезпечили перше місце в групі, а з ним і вихід до третього відбірного раунду. Айїла Юссуф, основний гравець збірної, у звітному поєдинку провів на полі всі 90 хвилин. Новоспечений динамівець Еммануель Окодува у заявку на гру навіть не потрапив.

Марокко – Руанда – 2:0

Збірна Марокко в Касабланці приймала лідера групи Руанду і без особливих проблем перемогла 2:0. Бадр Ель Каддурі вийшов на поле під третім номером і надійно відіграв у захисті весь матч. В одному з епізодів Бадр «заробив» жовту картку. Після чотирьох турів у Марокко і Руанди по 9 очок. Основна боротьба між командами попереду.

Сенегал – Ліберія – 3:1

Зустріч між лідером і аутсайдером шостої відбірної групи носила прогнозований характер. Господарі заволоділи ініціативою і методично довели перевагу до трьох м’ячів. Ліберійці забили гол престижу на останній хвилині зустрічі. Папе Діакате провів на полі всі 90 хвилин.

Юссуф, Ель Каддурі і Діакате закінчили червневі виступи за збірні і отримали від тренерського штабу «Дианмо» десятиденну відпустку. Сьогодні Бангура зіграє за Гвінею у важливому матчі проти Намібії і також вирушить відпочивати. До тренувального табору «Динамо» вище перерахований квартет прибуде 1 липня.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер