Юссуф і Ель Каддурі тренуються індивідуально

Юссуф і Ель Каддурі тренуються індивідуально

Починаючи з четверга, підготовка до сезону розпочалася у Айїли Юссуфа і Бадра Ель Каддурі. Африканці через виступи за національні збірні своїх країн пізніше за решту гравців вийшли з відпустки і розпочали роботу в Австрії. Тепер їм доведеться пройти початковий цикл тренувань, який називається загальнофізичною підготовкою.

З десятиденної відпустки нігерієць і марокканець повернулися в бойовому настрої. Юссуф провів канікули в улюбленому Лондоні, де працює його брат. А Бадр перебрався з рідного Марокко на інший бік Гібралтара і в гостинній Марбельї відпочив тиждень разом із дружиною та донькою.

Наступного дня після контрольного матчу з «Аксамс-Гетценс» (9:0) основна група гравців отримала півдня відпочинку. Більшість динамівців провели його в готелі, в номерах чи в СПА-центрі. Нінкович та Гіоане, наприклад, вирішили пройтися по магазинах довколишнього Інсбрука. В результаті, на тренування під керівництвом Валерія Газзаєва та його помічників - Олега Лужного і Валерія Зуєва - вирушили Юссуф, Ель Каддурі, а також Мандзюк. Віталій на одному з попередніх занять відчув біль у задній поверхні стегна і в найближчі дні утримається від високих навантажень.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ), з Австрії

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер