»Ювентус» - «Динамо». Передматчова прес-конференція

»Ювентус» - «Динамо». Передматчова прес-конференція

На традиційне спілкування з представниками мас-медіа Олексій Михайличенко прийшов напередодні тренування його підопічних на стадіоні "Деле Альпі".

-Одразу після суботньої гри чемпіонату України зі столичною "Оболонню" команда заїхала на базу готуватись до лігочемпіонівського поєдинку з "Ювентусом", - узяв слово Олексій Олександрович. - Часу для підготовки залишилось дуже мало і перше повноцінне тренування ми проведемо в Турині.

До Італії вирушило 19 гравців - 17 польових та два голкіпера. Зміни, порівняно з матчем з "Ньюкаслом", невеликі: додався лише Олександр Алієв, натомість залишився в Києві Лакі Ідахор.

-На матчі "Фейєноорд" - "Ювентус" був присутній Володимир Веремєєв. Яке враження справили італійці?
-Так, Володимир Григорович був присутній на матчі. Інформації про суперника маємо достатньо. Але його враження розповім лише після гри...

-У матчі з "Оболонню" через мікротравми були відсутні кілька гравців. Який їх стан нині?
-Хлопцям вистачило цих кілька днів для відновлення. Усі, хто приїхав до Турину, повністю готові до гри.

-Сьогодні має значення досвід, набутий вами за часи виступів у першості Італії?
-Це трішки інше життя, яке є темою для окремої розповіді. Минуло більше десяти років, але й нині знання, набуті мною в Апенінськму півострові, не будуть для нас завими.

-Якісь паралелі з матчем чотирирічної давнини проводите?
-Це вже історія. І крім статистики він нічого не несе. По перше, матчі проходили в різні сроки. А по друге, в командах майже не залишилось гравців того складу.

-Йожеф Сабо спрогнозував, що для виходу з групи вистачить 9 очок. Висловіть вашу думку з цього приводу?
-Нині дуже багато існує прогнозів та версій, але дати 100 відсоткову гарантію виходу в 9-ма очками я не наважусь. У той же час, така кількість очок дає серйозні підстави для подальшого продовження виступів у єврокубках.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер