Ювіляр МІГЕЛЬ поспілкувався з клубними ЗМІ

Ювіляр МІГЕЛЬ поспілкувався з клубними ЗМІ

З моменту своєї появи в київському «Динамо» 4 липня 2012 року, Мігель завжди вирізнявся своїм високим професіоналізмом. І сьогодні, у свій ювілей, він був цілковито зосереджений на тренуванні, яке проводилося в рамках підготовки команди до матчу останнього туру чемпіонату з харківським «Металістом».

А після заняття, коли більшість гравців уже насолоджувалася своїм вільним часом, Мігель поспілкувався з представниками клубних ЗМІ, поділившись спогадами зі своєї вже досить багатої та насиченої кар’єри.

До слова, відповідаючи на запитання про найцікавіший епізод із тренувань у нашій команді, який йому запам'ятався, Мігель відповів, що тренування не для веселощів, а для того, аби старанно працювати. «А от після тренувань можна трохи розслабитися та покепкувати», – додав португалець.

Наостанок Мігель отримав від дружньої команди клубних інформаційних служб подарунок – сувенірний м’яч із зображеннями динамівців – своїх товарищів, з якими він нещодавно вдруге поспіль виграв чемпіонат України! «Не буду когось виокремлювати, вони всі – мої хороші друзі» – сказав ювіляр, коли у нього запитали про найкращих друзів серед гравців.

У свою чергу, півзахисник залишив свій автограф на ігровій динамівській футболці, яка буде розіграна серед підписників офіційної спільноти «Динамо»  Вконтакте, які залишили свої привітання Мігелю в цей особливий для нього день.

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер