З Днем Незалежності України!

З Днем Незалежності України!

Сьогодні ми відзначаємо чергову річницю незалежності України. Щиро дякую нашим захисникам, які встали в стрій виборювати нашу незалежність, державність та саме існування нашої країни, які б’ються за нашу свободу, за те, щоб синьо-жовтий прапор майорів у всіх куточках України, щоб у наших дітей було майбутнє, а у нас – життя, яке ми самі собі обираємо.

У час страшної, жорстокої, кровопролитної війни, українці об’єдналися заради спільної мети, а сміливістю, мужністю, самовідданістю та винахідливістю наших людей захоплюється увесь світ. Упевнений, завдяки зусиллям та внеску кожного громадянина, боротьба за нашу державу увінчається успіхом, буде звільнено усі наші території, повернено мир та безпеку у наші міста та села.

Так, перемога буде нелегкою, але прагнення до загальносвітових цінностей гуманізму та демократії обов’язково переможуть.

Для київського «Динамо» завжди було, є і буде гордістю та неймовірною честю виходити під синьо-жовтим прапором і представляти нашу прекрасну країну. І ми продовжуємо робити все можливе та докладати максимальних зусиль, щоб наблизити нашу спільну Перемогу.

Впевнений, спокій, добробут, злагода та любов скоро знову запанують на нашій землі та у наших серцях.

Віримо в Збройні сили України, допомагаємо один одному та боремося до Перемоги! Слава Україні та українцям!

Президент ФК «Динамо» Київ

Ігор Суркіс

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер