З Днем журналіста!

З Днем журналіста!

Шановні журналісти, від імені київського "Динамо" вітаю з вашим професійним святом!

Обрана вами професія є вкрай важливою, відповідальною та необхідною для суспільства, адже ви щоденно, незважаючи на будь-які складнощі, тримаєте руку на пульсі подій, висвітлюєте актуальні проблеми сьогодення та формуєте громадську думку.

Без вашої роботи неможливо уявити сучасний світ, де вирішальну роль грає швидкість, об'єктивність і неупередженість подачі інформації, особливо зараз - у часи гібридної війни нашої держави з російськими окупантами.

На жаль, за останні три місяці повномасштабної війни Україна втратила кілька десятків журналістів, найкращих представників своєї професії, які відважно воювали на інформаційному фронті, працюючи в найгарячіших точках нашої країни. Стали до зброї і багато спортивних репортерів, які за покликом серця поставили спортивне життя на паузу та пішли захищати нашу державу від загарбників.

Дякуємо всім журналістам, фотографам, операторам, які ведуть інформаційний спротив як на фронті, так і в тилу, за їхню важку, невтомну та подекуди дуже небезпечну працю. Щиро зичу всім якнайшвидшої Перемоги України, натхнення, невичерпної енергії для втілення найсміливіших творчих задумів і лише добрих новин!

З повагою,

Президент ФК "Динамо" (Київ)

Ігор Суркіс

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер