З Днем журналіста!

З Днем журналіста!

6 червня, своє професійне свято відзначають українські журналісти.

Шановні журналісти, від імені київського «Динамо» вітаю з вашим професійним святом!

Зазвичай кожного дня наш ранок розпочинається з перегляду новин. Раніше це були новини з політичної, економічної, спортивної та інших сфер життя, а останнім часом – здебільшого про війну та ситуацію на фронті. Наші медійники, подекуди ціною власного життя, розповідають нам правду про російську агресію, про подвиги наших захисників.

Ви обрали нелегку та надзвичайно відповідальну справу – день за днем, занурюєтеся у бурхливий вирій подій, першими дізнаєтеся про найсвіжіші новини, оперативно знайомите з ними населення.

Обрана вами творча професія є вкрай важливою та необхідною для суспільства, адже ви щоденно, попри будь-які складнощі, тримаєте руку на пульсі подій, висвітлюєте актуальні проблеми сьогодення та формуєте громадську думку.

Сучасний світ неможливо уявити без інформації, засобів її передачі, без професійного погляду на події та факти нашого життя. Ваша робота має величезне значення особливо зараз – у час протистояння нашої країни російським окупантам. На жаль, від початку повномасштабного вторгнення окупанти вбили близько 70 українських та іноземних журналістів. Наша країна втратила найкращих представників своєї професії, які відважно воювали на інформаційному фронті, працюючи в найгарячіших точках нашої країни. Частина з них загинула, захищаючи Україну в лавах ЗСУ, деякі – під час обстрілів мирних міст, інші були вбиті окупантами у зоні бойових дій саме під час щоденної журналістської роботи.

Щиро дякуємо кожному журналісту, фотографу, оператору, за ваше покликання, сумлінну працю, за служіння людям та Україні як на передовій, так і в тилу, наперекір ризику та небезпеці. Продовжуйте говорити правду, викривати неправду та вести людей у майбутнє. Бажаю усім витримки, натхнення, втілення цікавих творчих задумів, віри у світле майбутнє України, нашу Перемогу, а також більше приводів для хороших новин.

З повагою,

Президент ФК «Динамо» (Київ)

Ігор Суркіс

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер