З Міжнародним Днем спортивного журналіста!

З Міжнародним Днем спортивного журналіста!

Сьогодні у світі святкується Міжнародний день спортивного журналіста. З професійним святом представників ЗМІ привітав президент ФК «Динамо» Ігор Суркіс.

Шановні спортивні журналісти! Від футбольного клубу «Динамо» і від мене особисто прийміть щирі вітання з вашим професійним святом!

Поступово спорт стає невід’ємною частиною життя кожної людини, усе більше уваги приділяється здоровому способу життя, здоров’ю населення. При цьому мас-медіа – важлива складова спортивного світу. Ви не тільки популяризуєте спорт серед широких мас, а і допомагаєте людям глибше його пізнати. Якби не ЗМІ, весь світ не впізнавав би зірок футболу, навіть ті люди, які не надто цікавляться цим видом спорту.

Спорт у всі часи був і залишається тією об’єднувальною силою, котра згуртовує не лише окремих людей, але й цілі країни та континенти. А зараз спорт і, зокрема, футбол, став на шляху страшної війни, яку розв’язала проти нашої країни росія, і не лише словом допомагає Україні долати ворога, розповідаючи всьому світові про жахіття війни в Україні, але і ділом – допомагаючи збирати кошти на найнеобхідніші справи у тяжкий воєнний час. І в цій справі багато залежить від вас, шановні майстри пера та мікрофону.

Від щирого серця бажаю вам професійного зростання, успішної реалізації нових ідей та творчих проектів, а найголовніше – мира всім нам!

З повагою,

президент ФК «Динамо» (Київ)

Ігор Суркіс

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер