З Днем медичного працівника!

З Днем медичного працівника!

Важко переоцінити важливість цієї професії в наш час, коли весь світ бореться з пандемією, яка вже відібрала мільйони людських життів. Ця боротьба об'єднала світову спільноту, примусила замислитись кожного про важливість професії лікарів. Ми вдячні медичним працівникам за їхню самовіддану працю, самопожертву, відданість своїй справі на благо оточуючих. 

Футбольний клуб “Динамо” докладав, докладає і докладатиме всіх зусиль, аби допомагати медичній галузі в нашій країні. Неодноразово клуб допомагав купувати вкрай необхідне медичне обладнання для тих лікарень, де його не вистачало. 

У футболі медики теж відіграють дуже велику роль. Вони допомагають футболістам справлятися з травмами, стежити за здоров'ям і фізичним станом, вберігають від надмірних навантажень. Від клубних лікарів і масажистів багато в чому залежить якість підготовки футболістів до матчів і якість відновлення після ігор. У київському «Динамо» працює кваліфікований медичний персонал, від роботи якого зокрема залежать і успіхи наших команд.

Футбольний клуб «Динамо» вітає всіх медичних працівників нашої країни з їхнім професійним святом!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер