Із першого дня робота по максимуму + ВІДЕО

Із першого дня робота по максимуму + ВІДЕО

Погода в Тіролі зараз протилежна київській, небо затягнуло хмарами, йдуть дощі. У професійних командах на такі примхи погоди звертати увагу не прийнято, головне правильно підібрати бутси, щоб комфортно почуватися на мокрому газоні.

Тренування після приходу Сергія Реброва на посаду головного тренера зазнали змін. Стало більше роботи з м'ячем, ігрових вправ, тактичних занять.

Навіть розминка тепер проводиться з інтересом: спочатку пробіжка навколо поля, а потім перепасовка з пересуванням полем.

Важливо, що нововведення тренерського штабу сприйняли гравці, розуміючи суть поставлених завдань, їхнє значення та значимість для командної гри.

Із натхненням до тренувань приєднався Факундо Бертольйо, який уже котрий рік намагається закріпитися у складі. Партнери по команді цікавилися у нього прогнозом на вирішальні матчі Кубка світу, на що Бертольйо без тіні сумніву заявляв про перемогу Аргентини: «Я у цьому впевнений, у нас найсильніша команда!».

Першу частину тренування Факундо працював у загальній групі, після чого разом із парою хорватів Вукоєвич-Віда виконував індивідуальні завдання. У такому режимі вищевказана трійця ще працюватиме кілька днів.

Саме тренування також складалося з кількох ігрових серій. На володіння м'ячем, гра на шість воріт, удари по воротах.

Навіть злива не зменшила запал динамівців, які в кожному ігровому епізоді намагалися викластися по максимуму.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

* фото В.Раснера

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер