За чотири години – з Києва до Малаги

За чотири години – з Києва до Малаги

Ранній виліт із Борисполя тренерським штабом «Динамо» був запланований не просто так. Якраз опівдні, вже за іспанським часом, літак із динамівцями на борту приземлився в аеропорту міста Малаги. Іспанія зустріла гостей з України теплою погодою. Щоправда, доволі мінливою. На шляху з аеропорту до міста Естепона, в якому розташований готель «Кемпінські», автобус кілька разів потрапляв то в грозові хмари, то під ласкаве сонце. Вдень повітря прогрілося до 15 градусів вище нуля. Дуже контрастно, порівняно із засніженим Києвом.

На розселення по номерах готелю, добре знайомому багатьом динамівцям за попередніми зборами, пішло кілька хвилин. Разом із ключем від номера кожному з футболістів видали пароль доступу до інтернету, що викликало бурхливу позитивну реакцію. За допомогою всесвітньої павутини йде спілкування з рідними та друзями, отримання всієї необхідної інформації. У вечірній час, коли з’являється вільна хвилина, інтернет стає головною віддушиною для більшості футболістів.

Після обіду в розкладі динамівців відпочинок та підготовка до тренування. Перший вихід на зелений газон спортивного центру Марбельї запланований на 18:30.

Дивіться фотогалерею

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер