За два тижні до зустрічі з «Динамо» «Брюгге» покуражився в Кубку Бельгії

За два тижні до зустрічі з «Динамо» «Брюгге» покуражився в Кубку Бельгії

Цього разу команда Філіпа Клемана зіграла в національному Кубку. В 1/16 фіналу суперником «Брюгге» став скромний клуб «Олса Бракель» з другого аматорського дивізіону Бельгії.

Перемога далася «Брюгге» доволі легко. Уже на другій хвилині Ханс Ванакен відкрив рахунок у матчі. На дев'ятій хвилині гості відігралися, проте на 21-й хвилині 19-річний сенегальський форвард Юссуф Баджі, який останнім часом рідко з'являється у стартовому складі, після передачі гравця збірної України Едуарда Соболя вивів «Брюгге» вперед.

Після перерви гості «посипалися». Усе почалося з автогола Неліса на шостій хвилині тайму. На 60-й Баджі зробив дубль, довівши рахунок до розгромного. Незабаром він оформив хет-трик, а ще один м'яч на рахунку новачка «Брюгге», 21-річного нідерландця Тахіта Чонга (на фото), який лише кілька днів тому був у заявці «Вердера» на матч Бундесліги і права на якого належать «Манчестер Юнайтед». Тепер Чонг виступає вже за «Брюгге» на правах оренди. До слова, саме Чонг асистував Ванакену, коли той відкрив рахунок на другій хвилині гри.

Підсумок зустрічі – 6:1, «Брюгге» впевнено крокує до 1/8 фіналу Кубка, який чинний чемпіон востаннє вигравав ще у 2015-му.

Кубок Бельгії. 1/16 фіналу

«Брюгге» - «Олса Бракель» - 6:1

Склад «Брюгге»: Хорват - ван дер Бремпт (Дірар, 63), Мітровіч, Денсвіл, Соболь (Мехеле, 72) - ван ден Кейбус, Баланта, Ванакен (Рітс, 63) - Чонг (де Кюйпер, 72), Баджі, Окереке.

Голи: Ванакен (2), Баджі (21, 60, 74), Неліс (аг, 51), Чонг (69) - Хозебрек (9)

Перед зустріччю з «Динамо» в рамках Ліги Європи «Брюгге» проведе ще три матчі в чемпіонаті Бельгії:

6 лютого. Васланд-Беверен - Брюгге

10 лютого. Брюгге - Антверпен

14 лютого. Шарлеруа - Брюгге

Нагадаємо, перший матч з «Динамо» відбудеться в Києві 18 лютого.

*фото clubbrugge.be

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер