Завдання від Пінколіні

Завдання від Пінколіні

Близько двадцяти днів залишається динамівцям відпочивати до початку січневих зборів, які пройдуть в Іспанії. Перед початком відпустки кожен отримав індивідуальну програму роботи від тренера з фізпідготовки Вінченцо Пінколіні. Її виконання допомагає хлопцям легше пристосуватися до тренувальної роботи на зборах. Положення програми мають рекомендаційний характер, а їхнє виконання залежить від професіоналізму кожного футболіста. Традиційно гравці відповідально ставляться до своєї роботи й розуміють, що підтримка фізичної форми під час відпочинку йде лише на користь.

- В індивідуальній програмі кожного футболіста передбачені 10 днів відпочинку та два тижні роботи, – розповів Вінченцо Пінколіні. – Чотири тренування на тиждень допоможуть гравцям уже в перший день після повернення до Києва бути у формі. У деяких хлопців індивідуальні програми з більшим акцентом на реабілітаційну роботу та профілактику. Ще один важливий компонент, який потребує контролю, – вага. У день першого тренування в Києві ми перевіримо рівень жиру та аеробний стан гравців, після чого, залежно від результатів, поділимо їх на кілька груп для подальшої роботи.

Наведу приклад тренування, рекомендованого футболістам під час відпустки:

10 хвилин – розтяжка
10 хвилин – «велосипед» у якості розминки
20 хвилин – цикл із тренажерами (у тренажерній залі та індивідуальний цикл зі спеціальними вправами для преса та спини)
24 хвилини – біг, чергуючи інтервали: 1 хвилина прискорення (пульс 170-180 ударів на хвилину) та 1 хвилина повільного бігу (пульс 140 ударів на хвилину).
10 хвилин – розтяжка та розслаблення.

Також раджу гравцям займатися різними видами спорту, наприклад, плаванням, грою в теніс, їздою на велосипеді, пляжним волейболом чи футболом.

Сам Вінченцо Пінколіні також віддає перевагу активному відпочинку. Днями він із сім’єю вирушив кататися на лижах до італійського гірського курорту Альта Бадія.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер