»Закарпаття» - «Динамо»: Без права на помилку

»Закарпаття» - «Динамо»: Без права на помилку

1 і 2 травня в Україні вихідний – країна святкує День весни і праці. Не до відпочинку та вуличних демонстрацій динамівцям, у планах яких підготовка до суботнього матчу чемпіонату України проти «Закарпаття». У четвер у підопічних Сьоміна вечірнє тренування, у п’ятницю – ранкове. Відпочивши після нього, чартерним рейсом «Динамо» вилетить до Ужгорода. На поле стадіону «Авангард» команди вийдуть у суботу, о 15.00.

Матч проти «Закарпаття» важливий не лише з турнірної точки зору. Втрачати очки динамівців не мають права і про інший результат, окрім перемоги, не думають. Поєдинок в Ужгороді стане для киян репетицією напередодні фіналу Кубка України. Із великою долею ймовірності, якщо в плани тренерського штабу корективи не внесуть сумнозвісні травми, стартовий склад динамівців в Ужгороді буде ідентичним харківському поєдинку.

Продовжують відновлюватись Тарас Михалик, Олег Гусєв і Олег Допілка. Швидше за все, місце Тараса в центрі захисту займе Папе Діакате. Цікаве воротарське питання. У двох останніх матчах впевнено виглядав Тарас Луценко. Мало того, що кіпер, який довгий час перебував у запасі, рятував ворота від кількох вірних голів, він ще й додавав впевненості партнерам у нападі, які забили шість м’ячів! Кому довірять тренери: Луценку, який набрав хорошу форму, чи незмінному півтора десятка років Шовковському, який допустився нинішньої весною кілька необов’язкових помилок? Цілком можливо, як було сказано вище, вибір Сьоміна і Краковського буде ідентичним на матчі в Ужгороді і Харкові.

Не позаздриш «Закарпаттю», яке ,перебуваючи однією ногою в першій лізі, готується до матчу з чемпіоном України. Зараз ужгородською командою керує тандем Володимир Васютик – Володимир Марчук, які в негайному порядку призначені тренерами після відставки Володимира Шарана (до слова, гравця «Динамо» початку 90-х). Переповнений клубний лазарет: навряд у суботу зможуть вийти на поле Чижевський, Пісний, Козоріз, Браіла, Бундаш. Дискваліфікований Бабич.

В історії чемпіонату України в Ужгороді «Закарпаття» тричі приймало «Динамо» і в усіх зустрічах було зафіксовано рахунок 2:1 на користь киян. Перемога в суботу зможе стати для команди Сьоміна 12-ю виїзною поспіль у чемпіонаті. У сумному активі ужгородців зовсім інші показники – 16 матчів поспіль без перемог…

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер