»Закарпаття» – «Динамо»: як це було

Історія протистояння «Динамо» та «Закарпаття» невелика. За часів проведення чемпіонатів незалежної України команди провели лише вісім поєдинків.

Усі поєдинки закінчилися перемогами «Динамо» за різницею м'ячів 23-5. У матчах, які проходили в Ужгороді, закарпатці незмінно забивали по одному м'ячу, щоправда пропускали завжди більше – тричі по два голи та одного разу, в сезоні 2007/2008, чотири.

Найпопулярнішим рахунком протистояння є 2:1. Він фіксувався три рази. А найбільший – 5:0. Із таким результатом «Динамо» обіграло «Закарпаття» в дебютному для ужгородців сезоні у вищій лізі.

Найкращими бомбардирами «Динамо» в матчах проти «Закарпаття» є гравці, яких на даний момент немає в команді, – болгарин Георгій Пєєв (на його рахунку єдиний дубль у протистояннях «Динамо» та «Закарпаття»), румун Флорин Чернат та гвінеєць Ісмаель Бангура (хет-трик в останньому матчі команд у рамках національного чемпіонату). На їхньому рахунку по три голи.

Усі чотири голи «Закарпаття» на рахунку різних футболістів. Лише один із них, Владислав Микуляк, і сьогодні захищає кольори ужгородського клубу. Одним голом у ворота «Динамо» відзначився і нинішній динамівець Тарас Михалик.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер