»Закарпатье» - «Динамо». Послематчевая пресс-конференция

»Закарпатье» - «Динамо». Послематчевая пресс-конференция

Леонид Буряк

- Як ви налаштовували своїх гравців після невдалої гри із швейцарцями?

- Якщо зрівнювати прошлий рік, то ми зробили крок вперед, тоді ми першу гру кваліфікації програли "Транзбоспору", а тепер зіграли внічию з Швейцарцями. Це звісно жарт. Після кваліфікації одразу грати на першість України звісно це проблема, тому ми дали змогу відпочити групі гравців.

- Дайте аналіз сьогоднішньої гри?

- Важко говорити одразу після гри. В принципі в сьогоднішній грі як я вже казав ми дали змогу відпочити групі гравців і дали змогу проявити себе тим гравцям, які мають претензії, щодо свого потрапляння в основний склад. В нас нема багато часу на відновлення.

- Ми ще такої команди як сьогодні було ужгородське "Закарпаття" ще не бачили. Ви відчули, що зявилася молода, амбіційна команда?

- Ну я думаю так повинно бути. Вони були зобовязані так грати. Тимпаче, що деякі із гравців раніше виступали в нашому клубі. "Закарпаття" в деяких моментах нас перегравало і були дуже цікаві моменти в грі.

- Чи можна сьогоднішню модель рахувати моделлю виїздної гри?

- Та ні, неможна так рахувати, адже сьогодні були відсутні 5 гравців основного складу. Сьогодні ми хотіли переглянути деяких гравців.

- Яка ситуація із Федоровим?

- Він поступово вже приступає до тренуваннь. Але зараз в нього серйозна проблема. Якщо він вийде на гру і отримає травму то він одразу потрапить на операційний стіл.

- Як швидко можна очікувати вихід Клебера?

- Ну у Клебера такаж проблема як і у всіх бразильців. Вони приїхали до нас дуже пізно і із лишньою вагою, тому практично пропустили всі збори. Поки він себе не приведе в порядок йому важко буде грати.


Віктор Ряшко

- Приїзд "Динамо" це завжди свято для вболівальників. Я думаю, що це свято вдалося. Ми подякували хлопцям за гру. В нас нема претезій до жодного з гравців. Клас гравців "Динамо" на порядок вище від класу наших гравців. Тому ми попросили організовано зіграти в захисті і по можливості гостро контратакувати. Як показала гра ми в глухому захисті не відсиджувалися. В нас були непогані моменти. Радує те, що ми забили перший мяч в цьому сезоні. Ми зараз в пошуках оптимальноого складу.

- Як Ви думаєте вирішити проблему із забивним форвардом?

- Слава Богу в сьогоднішній грі ми вже забили. Ми зараз награємо тандем форвардів. Ви знаєте, що і Піхур і Михайлик разом грали в ЦСКА, тому вони мають хороше порозуміння. Але вони в вищій лізі практично ще не виступали. Я думаю з кожною грою вони будуть прогресувати.

- Яка ситуація з Шевцовим?

- Шевцов ще приймає курс лікування. Я думаю в найближчий час він приєднається до нас.


Материал веб-сайта www.zakarpatie.com.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер