Заключні два матчі першого збору відбудуться у Футбольному центрі

Заключні два матчі першого збору відбудуться у Футбольному центрі

Звісно, для вболівальників «Динамо» в Україні не має особливого значення, в якому саме з містечок Коста-Дель-Соль проведе свій наступний товариський матч команда.

Проте зимових товариських ігор «біло-синіх» завжди з великим нетерпінням чекають українці, які проживають на південному узбережжі Іспанії, й які приїздять на ці матчі, аби побачити гравців та підтримати їх.

Для вболівальників «Динамо», які зараз перебувають в Іспанії, є важливою інформацією те, що відбулися чергові зміни в місці проведення заключних двох ігор.

Гра в неділю проти «Сувон Самсунг Блувінгз» пройде не на стадіоні в сусідньому містечку Сан Педро де Алькантара, як планувалося раніше, а у Футбольному центрі на тренувальному полі «Динамо», оскільки в Сан Педро газон на даний момент перебуває не в найкращому стані. Початок зустрічі – о 16:00 за місцевим часом (17:00 за київським).

А заключний матч «біло-синіх» перед поверненням до Києва (проти софійського ЦСКА) теж відбудеться у Футбольному центрі, але на іншому полі, другому центральному. Раніше планувалося, що ця гра відбудеться на Муніципальному стадіоні Марбельї, але, враховуючи, що тренувальний центр розташований зовсім близько до динамівського готелю, з погляду логістики перед дорогою до аеропорту цей варіант є набагато зручнішим. Гра розпочнеться о 12:00 за місцевим часом (о 13:00 за київським).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер