Заручники погоди

Заручники погоди

Динамівцям так і не вдалось зіграти з "Ден Хаагом". Сильний дощ повністю розмив газон тренувального центру, після чого заняття усіх команд було відмінено. Тренери "Динамо" знайшли вихід і команда провела плідне заняття на… пляжі.

Після короткої пробіжки по узбережжю Середземного моря футболісти виконали кілька фізичних вправ. Не дивлячись на дощ і великі навантаження настрій у футболістів був відмінний - тренерські завдання виконуються, а з почуттям гумору в гравців "Динамо" ніколи проблем не виникало.

Після "фізики" гравці розбились на дві групи. По черзі виконали бігові серії і провели матчі з міні-футболу. У обох "Сині" святкували перемоги над "Жовтими" 6:2 (Хацкевич-2, Несмачний-2, Дмитрулін, Мелащенко - Шацьких, Гіоане) та 5:0 (Степанов, Ідахор, Скоба-2, Лисицький). Олександр Степанов - форвард, що приїхав на перегляд кілька днів тому.

Закінчилось тренування біговими вправами. Мокрий пісок та сильний дощ заважали гравцям, але ніхто не бідкався на погану погоду. Інтенсивна праця хлопців була нагороджена скасуванням вечірнього тренування. Так що після обіду футболісти матимуть більше часу для відпочинку.

Цікаво, що в десяти метрах від бігової роботи "Динамо" на міні-футбольному полі працювали столичні "каноніри". Жвавий обмін жартами, пропозицією “трансферу” Сергія Коновалова у "Динамо" в обмін на бігові серії трохи повеселіли гравців і тренерів обох команд.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер