Запрошуємо на Матч пам'яті динамівських зірок

Запрошуємо на Матч пам'яті динамівських зірок

Сотні тисяч динамівських уболівальників, колишні і нинішні футболісти, керівництво клубу, його співробітники і прості люди, що знали динамівців які пішли з життя глибоко сумують з приводу трагічного відходу великих особистостей.

- Коли нас покидають такі люди, які пішли в цьому році - це величезна трагедія, непоправна втрата. У мене немає слів, я не розумію, як таке відбувається останнім часом, але це життя, - з гіркотою зазначив президент київського «Динамо» Ігор Михайлович Суркіс. - Ті, хто живуть, повинні пам'ятати. А також - думати про своїх близьких, рідних, сім'ї, дітей, батьків.

- Відхід з життя таких великих майстрів і дуже хороших людей непоправна втрата для всіх. Але пам'ять про них житиме в серці кожного динамівця, - вважає Андрій Шевченко.

- Цей матч пам'яті символізує, що київське «Динамо» - це одна сім'я, і ми дуже сумуємо з приводу втрати її членів. Тому організували зустріч, в якій візьмуть участь динамівці кількох поколінь, щоб вшанувати пам'ять загиблих і показати, що ми - єдине ціле, - зазначив спортивний директор клубу Олексій Михайличенко.

- Я щиро вірю, що на цей Матч пам'яті прийде багато глядачів. Адже не дарма на пам'ятнику Валерію Васильовичу Лобановському написано «Ми живі, поки нас пам'ятають». Тому дуже важливо, щоб люди прийшли. Краща нагорода для тих, кого не стало - це пам'ять про них, - щиро вважає багатолітній адміністратор клубу Олександр Чубаров.

Герої не вмирають. Вони знаходять безсмертя і назавжди залишаються в пам'яті нашій, звершеннях наших, у великих діяннях прийдешніх поколінь.

Вшануймо ж їх пам'ять красивим футбольним дійством із заповненими вщерть трибунами, адже наші вдячні оплески, всього лише маленька дещиця того, що вони заслужили!

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер