»Зоря» – «Динамо». Початок о 15:00

»Зоря» – «Динамо». Початок о 15:00

У суботу ввечері «Динамо» чартерним рейсом прилетіло до Луганська, на календарний поєдинок чемпіонату України проти «Зорі». Півмільйонне місто зустріло динамівців похмурою погодою, але доволі теплим повітрям, температурою близько двадцяти градусів. Столичні футболісти не затримуючись в аеропорту відразу занурилися до автобусу, на якому за кілька десятків хвилин дісталися до готелю «Дружба».

Проти «Зорі» Валерій Газзаєв має намір виставити самий бойовий склад. Приємна новина – разом із командою Андрій Шевченко, цілком можливо ми його побачимо у справі в неділю на полі стадіону «Авангард». Також готовий зіграти Огнєн Вукоєвич, який пропускав останню зустріч в Лізі Європи через дискваліфікацію.

Після гри з БАТЕ у «Динамо» було зовсім мало часу для підготовки до матчу із «Зорею». Гравці чудово розуміють, що зараз команда просто не має права на помилку і з усією відповідальністю готуються до майбутньої зустрічі. Динамівці в хорошому настрої прибули до Луганська, у тому числі й Ярмоленко, в якого залишилися чудові спогади про квітневу зустріч команд. Нагадаємо, тоді Андрій забив два м’ячі без відповіді, і тим самим приніс важливу перемогу своїй команді. Не проти зберегти ворота «на замку» і Максим Коваль. Виступаючи за «Динамо» в чемпіонаті України, а це три матчі, голкіпер поки ніким із суперників засмучений не був.

Арбітром зустрічі буде харків’янин Анатолій Абдула із Харкова. У нинішньому сезоні на рахунку рефері три матчі Прем’єр-ліги, щоправда, без участі «Динамо». Загалом у згаданих поєдинках Абдула показав десять попереджень, одного футболіста вилучив із поля і призначив один пенальті. Допомагати Абдулі будуть його земляки – асистент арбітра ФІФА Олег Плужник та асистент арбітра першої категорії Сергій Букреєв.

Залишається додати, що команди вийдуть на поле стадіону «Авангард» у неділю, 19 вересня, о 15:00. Пряму трансляцію матчу дивіться на телеканалі Перший національний, за текстовим репортажем стежте на клубному сайті ФК «Динамо».

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер