“Зоря” - “Динамо”: новини перед матчем

“Зоря” - “Динамо”: новини перед матчем

Для команди Віктора Скрипника матч проти “біло-синіх” стане вже 12-м за 39 днів. Останні тижні видалися для “Зорі” напруженими через протистояння з “Еспаньолом” за право зіграти у груповому раунді Ліги Європи. У четвер луганці зіграли матч-відповідь з іспанцями на власному полі, здобувши нічию завдяки голу динамівців Лєднєва та Русина, однак не пройшли далі за сумою двох матчів. Тож, на підготовку до гри з киянами у луганців було зовсім мало часу. Заключне передігрове тренування перед матчем з “Динамо” “Зоря” провела напередодні ввечері. 

Динамівці готувалися до матчу з “Зорею” впродовж тижня. До Запоріжжя наша команда вирушила в суботу ввечері та традиційно зупинилася у п’ятизірковому готелі Khortitsa Palace, розташованому на березі Дніпра з видом на острів Хортиця. До слова, футболісти “Динамо” у ці вихідні є не єдиними зірковими гостями цього готелю. У місті проходить музичний фестиваль Khortytsia Freedom, і зіркових музикантів, які виступають на ньому, організатори поселили по сусідству з нашою командою. 

Команда прибула до Запоріжжя у бойовому складі. Головною втратою у “Динамо” є відсутність дискваліфікованого Беньяміна Вербича. Напередодні у Запоріжжі відбувся матч дублюючих складів, у якому разом із молодими гравцями взяв участь бразилець Сідклей, який залишився у Запоріжжі на матч основи. Матч молодіжок вийшов справжнім триллером, у якому “біло-сині” вирвали перемогу на п’ятій компенсованій хвилині, а усі три м’яча за “Динамо” забив Ярослав Надольський. 

Вранці в день гри команда вийшла на прогулянку біля готелю, після чого повністю зосередилася на підготовці до матчу. На стадіон команда традиційно вирушить приблизно за півтори години до гри. 

Нагадаємо, матч розпочнеться о 19:30.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер