«Зоря» - «Динамо». Бомбардирські розклади

«Зоря» - «Динамо». Бомбардирські розклади

Офіційний сайт "Динамо" пропонує розклад щодо найкращих бомбардирів обох команд в очних поєдинках серед нинішніх футболістів у складах "Динамо" і "Зорі".

"ДИНАМО"

Серед нинішніх динамівців найкращим снайпером у матчах із "Зорею" є Беньямін Вербич. На рахунку словенського вінгера, який виступає за нашу команду з 2018 року, уже шість голів у ворота команди з Луганська.

Далі слідує Віктор Циганков, в активі якого - чотири забиті м'ячі в матчах із луганцями в чемпіонаті України (з них один - з пенальті), а також ще один гол - у національному Кубку. Цього тижня віце-капітан "Динамо" повернувся до загальної групи, відновившись після пошкодження передньої поверхні стегна, і нарівні з партнерами готується до зустрічі в Запоріжжі.

По два голи "Зорі" забивали Віталій Буяльський, Микола Шапаренко та Артем Бєсєдін (який продовжує відбувати річну дискваліфікацію та не зможе взяти участь у суботньому поєдинку).

Також серед нинішніх футболістів "Динамо" у ворота "Зорі" поцілювали Карлос де Пена, Назарій Русин, Сергій Сидорчук, Фран Соль, Микита Бурда і Томаш Кендзьора (у всіх - по одному забитому м'ячу).

"ЗОРЯ"

У складі "Зорі" двоє гравців двічі забивали в зустрічах із "Динамо" - це Артем Громов і Дмитро Хомченовський. До того ж, Громов заніс до свого активу два забиті в ворота киян м'ячі ще в статусі гравця "Ворскли".

Ще по голу - на рахунку екс-динамівця Богдана Михайличенка, Йоеля Абу Ханни та багаторічного капітана команди Микити Каменюки (в Кубку України).

Один раз відзначився забитим м'ячем за "Зорю" в поєдинку з киянами і нинішній футболіст нашої команди Олександр Караваєв, який виступав у складі луганчан у 2014-2016 і 2017-2019 рр.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер