Затверджено Регламент та план-календар Чемпіонату U-19

Затверджено Регламент та план-календар Чемпіонату U-19

7 липня 2014 року відбулась робоча нарада представників футбольних клубів та співробітників Прем’єр-ліги щодо системи розіграшу та календаря Чемпіонату U-19 на сезон 2014/2015 рр. Окрім 14-ти членів ПЛ, на зазначеній нараді також був представлений ФК «Скала» Стрий, який раніше звернувся до Прем'єр-ліги з клопотанням включити відповідну команду клубу до складу учасників Чемпіонату U-19 на сезон 2014/2015 рр. (за умови виконання всіх вимог Регламенту змагань ПЛ та без надання клубу членства у Прем'єр-лізі). Клуби одностайно погодились на такий варіант.

За результатами наради було вирішено Чемпіонат U-19 проводити у два етапи за наступним принципом:

Перший етап – «Осіння частина»: формат базується на територіальному принципі з формуванням Дирекцією ПЛ трьох груп («А», «Б» та «В» по п’ять команд у кожній із них). Матчі у групах проходитимуть у три кола. Господар поля в матчах 1-го кола визначається за результатами жеребкування. Матчі 2-го кола є дзеркальним відображенням матчів 1-го кола. Третє коло – є повторенням 1-го кола. Термін проведення – з 20 серпня по 26 листопада 2014 р. Матчі двох останніх турів, як правило, відбуваються в один день та час відповідно, який визначається Дирекцією ПЛ.

Другий етап – «Весняна частина»: команди, що посіли в своїх групах перше та друге місця, а також 2 кращих третіх місця, формують групу «1» та розігрують місця з 1 по 8. Команди, що посіли в своїх групах 4 та 5 місця, а також «гірше» трете місце, формують групу «2» та розігрують місця з 9 по 15. Матчі у групах проходитимуть у два кола. Господар поля в матчах 1-го кола визначається за результатами жеребкування. Матчі 2-го кола є дзеркальним відображенням матчів 1-го кола. Матчі двох останніх турів, як правило, відбуваються в один день та час відповідно, який визначається Дирекцією ПЛ.

Про дату жеребкування календаря Чемпіонату U-19 буде повідомлено окремо.

www.fpl.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер