Завершальний акорд першого збору

Завершальний акорд першого збору

На певний час ці вправи було припинено, й гравці були поділені на маленькі групи, в яких вони виконали ігрові вправи у квадратах. Але найбільш емоційною та захоплюючою для них виявилася естафета, в якій гравці мали пробігти на невеличкому клаптику поля навколо кількох високих тренувальних стійок. Інтрига в ній зберігалася до останнього забігу, причому команда, яка програвала, виривалася вперед перед самим фінішем.

Основна частина заняття була присвячена тактичним вправам, в яких брала участь уся команда. Наприкінці тренування гравці поділилися на дві групи: одна відпрацьовувала гру в обороні, інша – в атаці. 

Вечірнє тренування тривало трохи менше, ніж зазвичай, адже на ранок наступного дня в нашої команди запланований контрольний матч із «Нефтчі».

Заняття було цілковито присвячене різноманітним тактичним вправам. Наприкінці тренування було проведено двохсторонку, проте трохи незвичну. Під час неї гравці виконували певні тактичні завдання, запропоновані тренерським штабом. Команди почергово атакували, при цьому гравці на різних половинах поля не могли переходити на іншу половину.

Уранці четверга погода в Тіролі кардинальним чином змінилася. На зміну дощу прийшло майже безхмарне небо. Від самого ранку динамівська делегація почала пакувати валізи. Цього дня у програмі команди вже не заплановано жодних тренувань, проте «біло-сині» проведуть останню на цьому зборі четверту гру, проти азербайджанського «Нефтчі», після якої вирушить до Інсбруку, звідки чартерним рейсом вилетять до Києва, аби перепочити кілька днів перед другим тренувальним збором.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер