Завершився літній футбольний табір Dynamo Camp-2024

Завершився літній футбольний табір Dynamo Camp-2024

Цими вихідними на базі ФК «Динамо» (Київ) у Кончі-Заспі завершився дитячий літній табір, організаторами якого були ГО «Ліга Дитячого Футболу міста Києва» та ДЮФШ «Динамо» (Київ). У ньому взяли участь 160 дітей у віці 8-13 років з різних куточків України. До табору приїхали як діти, які до цього не займалися футболом у клубах, так і ті, які тренуються в «Динамо», «Динаміку» і інших клубах.

Основним завданням табору «Dynamo Camp» було надання дітям можливості ознайомитись з роботою футбольної академії «Динамо», відчути справжній футбольний дух спортивних споруд, на яких готують чемпіонів, поринути у життя професійних футболістів, отримати можливість зрозуміти чи хочеш стати одним із них, провести тренування під керівництвом професійних тренерів і отримати від них експертну оцінку своїх сьогоднішніх здібностей, а також рекомендації щодо подальшої тренувальної роботи.

Кожного дня у дітей було по два тренування з наставниками клубної школи «Динамо», окремо проводилися заняття з тренером воротарів академії, окрім цього діти ходили на екскурсію на стадіон «Динамо» ім. В. Лобановського та проводили тренування на базі ДЮСШ «Динамо», що на Нивках.

Зокрема, з ними працювали Олександр Гончаров, Роман Перетятько, Володимир Анікєєв, Богдан Химич, Ігор Тягло, Денис Ситник, Олександр Горюхін, Денис Голоколосов та інші фахівці.

Крім того, кожного дня учасники табору брали участь у конкурсах на точність та в інтелектуальних змаганнях. Діти мали змогу показати набуті під час табору навички в іграх з командами «Динамо», «Бровари», СК179, «Чемпіон», «Козак», «Локомотив» тощо.

Пріоритетним напрямком у роботі табору «Dynamo Camp» є індивідуальний підхід до кожного з учасників, намагання допомогти учням розкрити найкращі природні дані та дати поштовх подальшим спортивним досягненням. За короткий проміжок часу організатори табору намагаються надати як найбільше корисної інформації і учням, і їхнім батькам.

Дітям дуже сподобався розклад табору, тренування за програмою академії «Динамо» (Київ), різні конкурси впродовж заїзду, за участь у яких вони отримували памʼятні нагороди, а також збалансоване харчування, чудові умови проживання та прекрасна інфраструктура. Вони знайшли нових друзів та мали змогу пограти проти провідних київських футбольних клубів, особливо «Динамо». Ну і звичайно, особливі враження у них залишилися від смачного святкового столу у вигляді піци в останній день табору.

Сподіваємося, згодом найкращі учасники табору отримають запрошення до «Динамо» та поповнять дитячі команди динамівської ДЮФШ різного віку.

- Ідея створення табору виникла не одразу. Ми давно планували зробити щось подібне та поступово втілювали цей задум у життя, - зазначив директор ДЮФШ «Динамо» ім. В. Лобановського Олександр Іщенко. – Хотіли зібрати дітей та дати їм можливість відпочивати та навчатися футболу. Зважаючи на те, що у нашому таборі займаються діти різного віку, найменшим 6-7 років, ми хотіли, щоб навіть у такому віці вони вже сприймали та розуміли ті напрацювання і вимоги, які є у нашій школі, бо у цьому таборі працюють тренери динамівської ДЮФШ. Упевнений, ці знання стануть їм у пригоді. Вірю, що в майбутньому ми залучимо до школи багато хлопців, які проходять ці збори.

Бажаю хлопцям любити футбол, жити футболом, але не забувати й про навчання, адже нам потрібні розумні хлопці. Упевнений, якщо вони працюватимуть і надалі так, як вони працюють зараз тут, у таборі в Кончі-Заспі, то у них все вийде, і вони стануть хорошими футболістами.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер