Завершився Зимовий чемпіонат серед дітей 2013-2016 р.н.

Завершився Зимовий чемпіонат серед дітей 2013-2016 р.н.

Пролунав фінальний свисток, який сповістив про завершення дитячого футбольного чемпіонату - «Dynamo Championship 2022-2023» для юних футболістів 2013-2016 років народження, організатором якого виступили ГО «Київська Ліга дитячого футболу» та ДЮФШ «Динамо» ім. Валерія Лобановського.

Ігри Чемпіонату проходили в критому манежі НТБ «Динамо» у Кончі-Заспі з листопада 2022 року по березень 2023 року Загалом у змаганнях взяли участь 55 потужних дитячих команд з міста Києва, Київської області та Черкащини. Численні вболівальники отримали незабутні емоції від Чемпіонату, а юні футболісти сплеск адреналіну та безцінний досвід від ігор на топ-рівні.

Переможці та призери Чемпіонату:

Premier League 2013

1. Атлет

2. Динамо

3. Колос

Premier League 2014

1. Динамо

2. Атлант

3. Локомотив

Premier League 2015-2016

1. Динамо

2. Чемпіон

3. Вишгород

Після завершення фінальних поєдинків на урочистій церемонії нагородження переможців та призерів змагань вони отримали нагороди з рук директора «ДЮФШ Динамо ім. Валерія Лобановського» Олександра Іщенка, голови Громадської організації «Київська Ліга дитячого футболу» Володимира Величка та старшого тренера «ДЮФШ Динамо ім. Валерія Лобановського» - Юрія Ястребінського.

Зокрема, переможці та призери Чемпіонату були нагороджені кубками, медалями та дипломами, а також почесними нагородами. Крім того, організатори відзначили найкращих гравців Чемпіонату у складах кожної команди. Серед них опинилися і динамівці: Мирон Щербак, Олег Чалий та Дмитро Волков.

Вітаємо юних футболістів та зичимо усім спортсменам хорошого зимового міжсезоння, нових перемог, безлічі забитих голів, здоров’я, вдачі та мирного неба над головою!

Дякуємо ЗСУ за можливість проведення дитячих змагань!

Результати матчів можна дізнатися за цим посиланням

Фото поєдинків – тут

Відео матчів

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер