Завтра тренер Сергій Ребров дебютує в єврокубках

Завтра тренер Сергій Ребров дебютує в єврокубках

Матч буде цікавим відразу з кількох причин, і одна з них тренерський дебют у єврокубках головного тренера команди Сергія Реброва.

- Нічого страшного в єврокубках немає - до ігор з будь-яким суперником потрібно готуватися однаково і завжди прагнути перемагати, - запевнив наставник «біло-синіх». - Звичайно, ми розуміємо, що будемо виступати на міжнародній арені, на переповненому стадіоні в гостях, і хвилювання буде присутнє. Але як тільки арбітр свисне - все це піде. Всі думки будуть спрямовані на результат, на розуміння того, за рахунок чого його можна досягти.

«Ріо Аве» - добротний колектив, але ми не повинні нікого боятися. Ми проаналізували достатньо матчів за участю цієї команди, готуємося дуже серйозно, футболісти дізнаються про всіх сильні і слабкі сторони супротивника. Зазначу, що у португальців стабільний склад. Уже в двох іграх він не змінюється. Футболісти «Ріо Аве» не проти зробити довгий пас на нападника Ахмеда Хассана, який добре грає головою. Також і Боатенг, незважаючи на свої 175 сантиметрів зросту, теж непогано діє на другому поверсі. В цілому, це комбінуючий колектив, але поспішати з висновками не варто. Потрібно все враховувати.

Наші ж хлопці повинні чітко розуміти, за рахунок чого може перемогти. І не важливо, на якому місці супротивник - на першому або на п'ятому, - цитує Реброва «КОМАНДА».

* фото В.Раснера

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер