ЗАЯВА ФК «ДИНАМО» (КИЇВ)

ЗАЯВА ФК «ДИНАМО» (КИЇВ)

У зв’язку з подіями, що стались 20 квітня 2008 року на стадіоні «Нафтовик» міста Охтирки під час матчу чемпіонату України «Нафтовик-Укрнафта» - «Динамо», ФК «Динамо» (Київ) заявляє:

До безпорядку, що мав місце на стадіоні, члени фан-клубу «Динамо» (Київ) абсолютно непричетні. Уболівальники «Динамо», що організовано прибули з Києва на одному автобусі, надали підтримку органам правопорядку, які намагались зупинити інцидент. На жаль, на стадіоні «Нафтовик» не було забезпечено належний контроль за проходом глядачів на трибуни, в результаті чого в ряди справжніх уболівальників «Динамо» проникла група провокаторів у масках, яка і здійснила спробу зірвати матч.

Фан-клуб «Динамо» володів попередньою інформацією про можливу провокацію і заздалегідь повідомив про це правоохоронні органи, які забезпечували порядок на стадіоні в Охтирці. Також ми проінформували, що основна група вболівальників, а це близько 700 чоловік, поїде на матч в Охтирку самостійно. Але міліція не зуміла запобігти інциденту, що й призвело до відомих наслідків.

ФК «Динамо» (Київ) ще раз наголошує свою принципову позицію, яка повністю виключає будь-яке насилля на трибунах під час футбольних матчів. Ми готові сприяти правоохоронним органам у розшуку і приверненні до відповідальності осіб, винних у тому, що сталось на стадіоні в Охтирці.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер